Zanussi ZWDN863TW - AutoAdjust - Was-droogcombinatie
Zanussi ZWDN863TW – AutoAdjust – Was-droogcombinatie

Zanussi ZWDN863TW – AutoAdjust – Was-droogcombinatie

414,51

Meer informatie

Met de Zanussi ZWDN863TW wasdroogcombinatie kan je tot 8 kg wassen en tot 4 kg drogen. Met 1600 toeren per minuut komt je wasgoed een stuk droger uit de machine. Dankij de inverter motor werkt de wasdroogcombinatie efficiënter, duurzamer en zorgt voor minder trillingen. Het autoAdjust systeem zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van water en energie. Strijken is dankzij het stoomprogramma minder nodig en via de startuitstel functie kan je een programma op een later moment starten.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Bespaar water en energie met AutoAdjust Door middel van de AutoAdjust functie wordt er optimaal gebruik gemaakt van water en energie. De sensoren in de trommel passen continu de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je een paar kledingstukken wil wassen. Het besparen is uiteraard beter voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee.
Kenmerken van de Zanussi ZWDN863TW
Inverter motor – AutoAdjust – Wash&Dry programma – Stoomcyclus van 25 minuten – Snelle cyclus van 20 minuten – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – Optie extra spoelen – Anti-schuim spoelsysteem – Kinderbeveiliging – Synthetisch en Delicate programma’s – Condensatie droogsysteem – Overloopbeveiliging met aquaStop
Functies en programma op de Zanussi wasdroogcombinatie
Programma’s: Aan/Uit, Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Wol, Delicates, 20min Wash, Spoelen, Afpompen, Centrifugeren, Wol drogen, Synthetic Drying, Cotton Drying, 60min Wash&Dry, Steam
Startuitstel, Optie extra spoelen, Anti-schuim spoelsysteem