LG GD3V509S1 - Was-/Droogcombinatie - TurboWash - AI Direct Drive
LG GD3V509S1 – Was-/Droogcombinatie – TurboWash – AI Direct Drive

LG GD3V509S1 – Was-/Droogcombinatie – TurboWash – AI Direct Drive

731,56

Meer informatie

LG Vivace – Intelligent wassen
De nieuwe was- droogcombinaties van LG brengen de nieuwste innovaties met zich mee. En dat niet alleen, want met dit product kan je niet alleen 9 kg wassen, maar ook tot wel 6 kg drogen. De maximale belading voor een wassen & drogen programma is 6 kg.
En om maar meteen over de product eigenschappen te beginnen, je was is met deze machine klaar in 59 minuten! Dit wordt mogelijk gemaakt door ons TurboWash programma. Doordat de tijdsbesparing wordt behaald tijdens het spoelen en niet tijdens het wassen worden er ook geen concessies gedaan op het resultaat. De TurboWash functie is ook aan standaard programma’s zoals katoen toe te voegen om sneller te wassen. Echter zal dit niet resulteren in een wasprogramma van 59 minuten.
Dit product wordt ondersteund door de slimme kracht van LG: de AI DD. Dit is een slimme, verbeterde versie van de Direct Drive motor. Hij is nog steeds rechtstreeks op de trommel bevestigd waardoor er meerdere wasbewegeingen mogelijk zijn (6 motion), maar wordt nu ook ondersteund door meer dan 20.000 data sets. Deze zijn allemaal ingeladen en maken het, samen met extra sensoren, mogelijk om jouw wasgoed te herkennen. Het wasprogramma wordt hierop aangepast om slijtage aan je kleding te voorkomen.
Naast bovenstaande features beschikt deze machine ook over een stoomfunctie. Met het anti-allergie programma worden 99,9% van de meest voorkomende allergenen, zoals huisstofmijt, verwijdert.
Bovendien is de trommel aanzienlijk groter geworden, zonder dat het product meegegroeid is. Hierdoor heeft jouw kleding meer bewegingsruimte, waardoor het beter kan mengen met het water en wasmiddel. Zo komt alles schoner de trommel uit!
Belangrijkste USP’s:
TurboWash: Wast met de meeste zorg voor je kleding in slechts 59 minuten
AI DD: Herkent het type kleding en past het wasprogramma daarop aan
Stoom: Verwijdert 99,9% van de meest voorkomende allergenen zoals huisstofmijt
ThinQ met Wi-Fi: Start en bekijk de voorgang van afstand