Indesit EWDE 751451 W EU N - Was-droogcombinatie
Indesit EWDE 751451 W EU N – Was-droogcombinatie

Indesit EWDE 751451 W EU N – Was-droogcombinatie

519,00

Meer informatie

De Indesit was-droogcombinatie EWDE 751451 W EU N heeft voor ieder wat wils als het gaat om was- en droogprogramma’s. Kies voor het strijkprogramma, Wash & Dry in 45 minuten of stel je programma uit tot een later moment. De wascapaciteit betreft 7 kg en de droogcapaciteit 5 kg, dit is ruim voldoende voor een gemiddeld huishouden. Je bedient deze was-droogcombinatie eenvoudig met de draaiknop en toetsen.
Geoptimaliseerd droogproces De Thermospintechnologie zorgt ervoor dat het droogproces wordt geoptimaliseerd. Hierdoor kan je jouw kleding sneller kunt dragen.
Was en droog in 45 minuten Met Wash & Dry 45 is lichtvervuilde was binnen no time gewassen en gedroogd. Na slechts 45 minuten zijn je kleren weer klaar om gedragen te worden. Heb je iets langer de tijd om een was te draaien? Dan kan je er ook voor kiezen om dit programma in 90 minuten te draaien.
Minder strijken Het strijkprogramma maakt je wasgoed zachter en vermindert kreukels. Hierdoor hoef je minder lang je kleren te strijken, slechts de kleine kreukels.
Was op een lage temperatuur De Indesit EWDE 751451 W EU N heeft een wasprogramma waarbij je binnen twee uur op 20°C wast. Het grote voordeel van op een lage temperatuur wassen, is dat je kleding langer mooi blijft. En hoe lager de temperatuur, hoe minder stroom je verbruikt.
Extra wasprogramma Extra Was is ideaal voor kleding met opgedroogde vlekken, zoals chocolade. Je kan dit programma náást een snel programma selecteren voor het beste resultaat.
Stel je was uit Wil je een was draaien, maar ben je pas laat thuis? Bij de EWDE 751451 W EU N kan je zelf het moment instellen dat de wasmachine start. Hiermee is het mogelijk om het gekozen programma later op de dag of ’s nachts te draaien.