Frilec KOBLENZ0806WD-030 - Was-droogcombinatie
Frilec KOBLENZ0806WD-030 – Was-droogcombinatie

Frilec KOBLENZ0806WD-030 – Was-droogcombinatie

499,00

Meer informatie

De Frilec KOBLENZ0806WD-030 – Wasdroogcombinatie is ideaal als je op zoek bent naar een wasdroogcombinatie waarmee je veel was kwijt kunt, maar waarmee je ook kunt drogen. Dit model heeft namelijk een laadvermogen om te wassen van 8kg en 6kg laadvermogen om te drogen. De maximale wastemperatuur gaat tot 90 graden, waardoor je ook heet kunt wassen. Voordelen – Heeft keuze uit wel 15 wasprogramma’s voor verschillende textielsoorten
– Is met een geluidsniveau van 62 dB erg stil voor een droger
– De resttijd wordt weergeven middels de display Nadelen – Ondankt dat de wasmachine energiezuinig is, is de droger dat niet
Balanssysteem
De balanssysteem zorgt ervoor dat de wasmachine in balans blijft tijdens het centrifugeren. Dit systeem zorgt er voor dat jouw wasautomaat niet aan de wandel gaat door trillingen. Doordat het model stil op zijn plaats zal blijven staan, wordt de vloer niet beschadigd. Zodra de sensor merkt dat de wasmachine uit balans raakt wordt het wasgoed herverdeeld in de trommel.
Startuitstel
Indien je veel van huis bent is de optie ‘startuitstel’ erg handig. Hiermee stel je de wasmachine in op een tijd waarop je wilt dat de wasmachine begint met draaien. Wanneer je dan thuiskomt, is de was gedaan en kan je deze direct ophangen.
Kinderslot
De Frilec KOBLENZ0806WD-030 – Wasdroogcombinatie heeft een functie om een kinderslot toe te voegen. Hierdoor blijven je kinderen in een veilige omgeving en word het product niet beschadigd.
Wasprogamma’s
Katoen
Kort
Snel
60-was
Eco 40-60
Intensief
Spoelen
Gemengd
Wol
Centrifugeren
Droog programma’s
Extra droog
Kastdroog
Strijkdroog
Luchten
Handig om te weten De motor is koolborstelloos
Er klinkt een geluidssignaal als het programma is afgelopen
5 jaar garantie Op alle vrijstaande en inbouw apparaten van Frilec zit maarliefst 5 jaar garantie!