AEG L8WEE06SC - 8000 serie - Wasdroogcombinatie - NL/FR
AEG L8WEE06SC – 8000 serie – Wasdroogcombinatie – NL/FR

AEG L8WEE06SC – 8000 serie – Wasdroogcombinatie – NL/FR

905,99

Meer informatie

Met de AEG L8WEE06SC wasdroogcombinatie kan je tot 10 kg wassen en tot 6 kg drogen. De ProSense past de instellingen aan op het gewicht van je wasgoed, waardoor je optimaal gebruik maakt van water en energie. Kies een van de stoomprogramma’s om natuurlijk te stomen en kreukels te verminderen of kies een delicaat of synthetica programma. De wasdroogcombinatie werkt efficiënter dankzij de ÖKOinverter motor, waar 10 jaar garantie op zit. Voor nog meer gemak is de was-droogcombinatie nu ook te bedienen met de My AEG Care app via WiFi.
Voordelen My AEG Care app, WiFi
Anti-Allergie programma met stoomtoevoeging
Startuitstel
Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
AntiAllergy, wassen met stoomtoevoeging Via het AntiAllergy Vapor 60°C programma, reinig je nog hygiënischer. Aan het einde van het programma wordt er namelijk stoom toegevoegd. Deze stoom zorgt voor het beter verwijderen van bacteriën en allergenen in je kleidng. Zeker een handig programma voor mensen met allergiën.
Verbinden met de app via WiFi Deze wasdroogcombinatie gaat mee met de technologische ontwikkelingen. Het is namelijk mogelijk om de droger te verbinden met de My AEG Care-app via WiFi. Bekijk op afstand allerlei instellingen, adviezen of stel de beste programma’s in. Deze functie zorgt voor nog meer gemak in huis.
Extra bescherming met ÖKOMix Via de ÖKOMix technologie, wordt het wasmiddel en de wasverzachter gemengd met water en lost het zich op voordat het in de trommel terecht komt. Hierdoor wordt wasmiddel- en verzachter gelijkmatig verdeeld voor een betere reiniging en verzorging van wasgoed.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
ProTex, beschermen van de kleding De ProTex-trommel is speciaal ontworpen om kleding te verzorgen. De zachte waterstralen in de trommel tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het wasgoed. De trommel beschikt over meer gaatjes dan een traditionele trommel, waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden.
Kenmerken van de AEG L8WEE06SC
ÖKOMix – Wifi connectivity – My AEG Care app – ÖKOInverter motor – Startuitstel – ProSense – Stoomfunctie – Anti Allergy – AquaControl – DualSense – ProTex trommel – Automatisch drogen – Kinderbeveiliging – ÖKOPower – Woolmark Blue – Groot display Nederlands & Franstalig
Programma’s en functies op de AEG L8WEE06SC
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetisch, Delicaat, Wol/Handwas,
Outdoor, Anti-allergie, OKOPower, Steam, Spoelen
Automatisch drogen
Stoomprogramma’s – Handwasprogramma – Wolprogramma
Mogelijkheid tot tijdgestuurd drogen
Anti-schuim spoelsysteem