AEG L6WB86JW - ProSense - Was-droogcombinatie
AEG L6WB86JW – 6000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie

AEG L6WB86JW – 6000 serie – ProSense – Was-droogcombinatie

669,00

Meer informatie

Met de AEG L6WB86JW wasdroogcombinatie kan je tot 8 kg wassen en tot 4 kg drogen. De ProSense past de instellingen aan op het gewicht van je wasgoed, waardoor je optimaal gebruik maakt van water en energie. Kies een van de stoomprogramma’s om natuurlijk te stomen en kreukels te verminderen of kies een snel 20 minuten programma tot 3 kg. De wasdroogcombinatie werkt efficiënter dankzij de inverter motor, waar 10 jaar garantie op zit.
ProSense, water en energiebesparend De droogkast beschikt over de ProSense technologie. Via de vochtigheidssensoren en de temperatuursensoren wordt de droogtijd en het energieverbruik aangepast aan de omvang van de lading. Hiermee bespaar je tijd en energie.
Inverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten.
Stoomprogramma De AEG wasdroogcombinatie beschikt over stoomprogramma’s. Deze programma’s zorgen ervoor dat kreukels en vouwen in kleding wordt verminderd door natuurlijke stoom. Op deze manier ben je ook minder tijd kwijt aan het strijken.
Kenmerken van de AEG L6WB86JW
Inverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Display – No-Stop wassen en drogen op 4 kg – Startuitstel – Stoomprogramma’s – Anti-schuim spoelsysteem – Kinderbeveiliging – Overloopbeveiliging met AquaControl
Functies en programma’s op de AEG wasdroogcombinatie
Programma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, Wol, 20min 3Kg, Centrifugeren/Pompen, Spoelen, Wol drogen, Delicate Dry, Synthetic Drying, Cotton Drying, NonStop 1h/1kg, Stoom opfrissen
Stoomprogramma’s
Startuitstel