Bosch WAU28S70NL iDos Wasmachine Wit
Bosch WAU28S70NL iDos Wasmachine Wit
877,20 731,00 Meer informatie
Aanbieding!

Bosch WAU28S70NL iDos Wasmachine Wit

731,00

-17%

Meer informatie

De Bosch WAU28S70NL wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse C. Dankzij i-DOS hoef gaat het doseren van wasmiddel geheel automatisch. Vul één keer het wasmiddelreservoir en je kunt er ongeveer een maand mee wassen. Precies op het juiste moment tijdens het wasproces wordt een afgemeten hoeveelheid wasmiddel toegevoegd. Je gebruikt nooit meer te veel of te weinig wasmiddel en dit resulteert in stralend schone was.
Voordelen van de Bosch WAU28S70NL
* i-DOS: bepaalt automatisch de benodigde hoeveel wasmiddel en water voor iedere belading
* Wassen gaat automatisch. Alle instellingen worden automatisch aangepast aan de hand van type vervuiling en het textielsoort.
* EcoSilence Drive: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. Inclusief 10 jaar Bosch motorgarantie
* SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%
* VarioTrommel: extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur
Bosch wasmachine met i-DOS
De i-DOS wasmachine met intelligent doseersysteem doseert automatisch met gegarandeerd perfect resultaat. i-DOS bepaalt automatisch de benodigde hoeveel wasmiddel en water voor iedere belading.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.
Het AquaStop-systeem bestaat uit een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade – levenslange garantie van Bosch.
Automatic Programmes weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort in de trommel. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is en zorgt er met deze informatie voor dat precies het juiste wasprogramma wordt gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Kwestie van één druk op de knop.