Miele WEA 035 WPS Wasmachine Wit
Miele WEA 035 WPS Wasmachine Wit
1.162,80 969,00 Meer informatie
Aanbieding!

Miele WEA 035 WPS Wasmachine Wit

969,00

-17%

Meer informatie

De WEA 035 WPS wasmachine van Miele heeft een vulgewicht van 7 kg. De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse B.
Voordelen van de Miele WEA 035 WPS
* 7 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-3 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* Met Miele CapDosing wordt met een capsule de perfecte dosering wasmiddel gebruikt.
* De SoftCare-trommel van Miele beschermt het wasgoed tegen slijtage.
* AquaStop beschermt je tegen lekkages en voorkomt erge waterschade.
* Met AddLoad voeg je tijdens de wasbeurt nog kledingstukken toe.
Laadvermogen van 7 kg
Als je een huishouden vormt van ongeveer 2-3 personen, dan is een Miele wasmachine met een vulgewicht van 7 kilogram een goede keuze. Als je heel vaak de was doet, of is je gezin is groter dan 3 personen, dan is het aan te raden om voor een laadvermogen te kiezen van 8 kg of 9 kg.
1400 toeren
Veel nieuwe wasmachines komen uit met een hoog toerental, van minimaal 1400 toeren. In principe geldt: hoe hoger het toerental, hoe droger de was. De WEA 035 WPS wasmachine van Miele heeft een toerental van 1400. Het wasgoed heeft na de wasbeurt een restpercentage van gemiddeld 50%. Dat is minder hoog dan bij een toerental van 1600, het wasgoed heeft dan een restvochtpercentage van ongeveer 44%. Een toerental van 1400 is echter prima geschikt voor dagelijks gebruik, met name voor kleding.
CapDosing
De perfecte dosering en de beste wasresultaten bij speciale wasprogramma’s behaal je met de CapDosing technologie van Miele. Door middel van een speciale capsule van Miele wordt de perfecte dosering toegevoegd voor speciale wasprogramma’s.
SoftCare-trommel
Om jouw kleding beter te beschermen en in dezelfde staat te houden heeft Miele de SoftCare-trommel ontworpen. De trommel heeft een bepaalde bouw waardoor er zich een laagje water vormt. Vervolgens beweegt het wasgoed over het water en wordt het extra goed beschermd.
AquaStop
AquaStop is een beveiligingssysteem in de watertoevoer. Als er een lekkage wordt vastgesteld sluit de klep zich. Er kan dan geen water meer doorheen. AquaStop zorgt ervoor dat er geen waterschade ontstaat door de lekkage.
AddLoad
AddLoad is een geschikte functie om tijdens een wasbeurt nog eventuele kledingsstukken toe te voegen. Door simpelweg op de ”Start/Wasgoed bijvullen” knop te drukken kan je kledingstukken bijvoegen.
Ontdek meer van Miele (https://www.expert.nl/miele) Bekijk alle Miele wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-Miele)