Indesit wasmachine BWEBE 71483X WK N
Indesit wasmachine BWEBE 71483X WK N

Indesit wasmachine BWEBE 71483X WK N

379,00

Meer informatie

De Indesit wasmachine BWEBE 71483X WK N heeft een wascapaciteit van 7kg. Met de Push & Go technologie kan je met één druk op de knop je wascycli starten.
Zuinig en efficiënt
Met deze Indesit wasmachine is het realiseren van kostenbesparingen en het verminderen van de milieu-impact voor iedereen gemakkelijk dankzij energieklasse D.
Was en droog in 45 minuten
Push & Go-technologie is ontworpen om doeltreffend meer dan 20 veelvoorkomende soorten vlekken te verwijderen, zonder voorbehandeling, in slechts 45 minuten, met één druk op de knop.
Stel je was uit
Wil je een was draaien, maar ben je pas laat thuis? Met Startuitstel kan je het wasprogramma’s later op de dag of ’s nachts laten starten. Stel gewoon het programma in en laat je Indesit apparaat de rest doen.
Waterbalance+
Het innovatieve Water Balance+ programma vermindert drastisch de hoeveelheid water, energie en tijd. Met een kleine was bespaar je tot wel 70% water en 50% energie, terwijl het programma 35% sneller is.
Keylock
De Keylock-functie voorkomt dat functies uitgeschakeld worden als het bedieningspaneel per ongeluk wordt aangeraakt. Je nieuwsgierige peuter kan de wasmachine hierdoor niet meer openen of de instellingen wijzigen!