Samsung WW90T636AHH/S2 Wasmachine Wit
Samsung WW90T636AHH/S2 Wasmachine Wit
958,80 799,00 Meer informatie
Aanbieding!

Samsung WW90T636AHH/S2 Wasmachine Wit

799,00

-17%

Meer informatie

De Samsung WW90T636AHH/S2 wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en energieklasse A. Dankzij AutoDose hoef je niet meer na te denken over hoeveel wasmiddel of wasverzachter je moet gebruiken. Vul in een keer het reservoir en je kunt een maand lang wassen. En de wasmachine doseert elke wasbeurt precies de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect schone was.
Voordelen van de Samsung WW90T636AHH/S2
* AutoDose: automatisch doseren van wasmiddel en wasverzachter
* Stoom: verwijdert bacteriën en allergenen en wast hygiënisch schoon
* EcoBubble: schoon en energiezuinig wassen op lage temperaturen
* SuperSpeed: extra snel wassen in slechts 59 minuten
* AI Control: handige bediening via de app, de wasmachine onthoudt de meestgebruikte instellingen
Samsung 9 kg wasmachine met AutoDose
Autodose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke hoeveelheid was. Het dispenser bevat genoeg wasmiddel voor 1 maand wassen en het uitneembare reservoir is eenvoudig bij te vullen.
Stoom: Het krachtige Hygiënisch stoomprogramma is bedoeld om je waskwaliteit te verbeteren zonder tijdrovende voorbehandelingen. De stoom dringt diep door in ieder kledingstuk en maakt hardnekkig vuil los en verwijdert 99,9% van de bacteriën en inactieve allergenen, zodat je kleding nog dieper wordt gereinigd.
EcoBubble technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties , zelfs op lage temperaturen. Het toegevoegde wasmiddel wordt opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor vuil en vlekken nóg effectiever worden verwijderd. Het werkt even goed in warm als in koud water.