AEG L7FBSTEAM Prosteam Wasmachine
AEG L7FBSTEAM – Prosteam – Wasmachine

AEG L7FBSTEAM – Prosteam – Wasmachine

749,00

Meer informatie

De AEG L7FBSTEAM wasmachine beschikt over een vulcapaciteit voor 9 kg wasgoed. Kreukels en geurtjes worden verminderd door middel van het stoomprogramma ProSteam en de ProSense technologie weegt het wasgoed en past daar het waterniveau en de tijd op aan voor het beste resultaat. Via de ECO-en TimeSave opties bespaar je energie en tijd tijdens het wassen. Is de trommel vies? gebruik dan het MachineClean programma om het te reinigen.
Voordelen Stoomprogramma’s via ProSteam
Tijdsbesparende opties
Startuitstel
Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
ProSense, water en energiebesparend Met de ProSense-technologie wordt het wasgoed door middel van een beladingssensor gewogen. Dit gebeurd bij elk wasprogramma. Het water wordt op het gewicht van het wasgoed afgestemd, zodat er geen overbodig water wordt verbruikt Op deze manier bespaar je water en energie. Ook beter voor je portemonnee.
Starttijduitstel, uitstellen van het programma Wil je nog even wachten met het draaien van de was? dan is het mogelijk om met een simpele knop de start van het wasprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het programma laten starten. ÖKOInverter motor, energiezuiniger en minder trillingen Door de inverter motor is de droger duurzamer geworden. De motor is een koolborstelloze motor wat zorgt voor minder slijtage en minder trillingen. Het levert betere prestaties en minimaliseert het geluid.
Zachter wassen De SoftPlus-technologie zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terecht komt. Via deze manier voelt je wasgoed zachter, zijdeachtiger en gladder aan. Daarnaast worden vezels beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.
Sneller Eco wasprogramma Met het Eco wasprogramma wordt er energie bespaart. Het Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kan je de ECO- en TImeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige en snelle wasbeurt.
ProSteam, minder kreukels minder strijken Dit model van AEG beschikt over de ProSteam technologie. Deze technologie is voorzien van een stoom programma. Met dit stoomprogramma verminder je tot wel 1/3 van de kreukels. Ook wordt je kleidng opgefrist en verwijderen geurtjes uit de kleding. Op deze manier hoef je minder te strijken en bespaar je dus tijd.
Kenmerken van de AEG L7FBSTEAM
ProSteam – Groot display – ÖKOInverter motor – 10 jaar garantie op de motor – Startuitstel – ProSense – Stoomprogramma – SoftPlus – AquaControl met overloopbeveiliging – Eco TimeSave – Woolmark Blue – Kinderbeveiliging
Programma’s en functies op de AEG wasmachine
Wasprogramma’s: Eco 40-60, Katoen, Synthetica, Delicates, WoolSilk, Steam, 20min 3Kg, Outdoor, Duvet, Machine Clean, Anti-Allergie
Anti-schuim spoelsysteem
Tijdbesparende opties
Optie extra spoelen
Stoomprogramma’s en een zijde programma