Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit
Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit
658,80 549,00 Meer informatie
Aanbieding!

Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F Wasmachine Wit

549,00

-17%

Meer informatie

De Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1600 toeren en energieklasse D. Ook wanneer je het wasgoed niet direct na het wassen uit de trommel kunt halen, blijft het dankzij FreshCare+ nog tot 6 uur na afloop van het wasprogramma fris, zonder dat het wasgoed gaat verstikken. Daarnaast zorgt 6th Sense technologie ervoor dat je energiezuiniger wast, zo bespaar je tot wel 50% op energie, water en tijd.
Voordelen van de Whirlpool FFDBE 9638 BCEV F
* FreshCare+: houdt je kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma
* 6th Sense-technologie: bespaart tot wel 50% op water, energie en tijd
* Waterstop beveiliging: watertoevoer wordt onmiddellijk gestopt bij lekkage
* SenseInverter motor: stil, duurzaam en energiezuinig
Whirlpool 9 kg wasmachine met FreshCare+
FreshCare+ houdt je kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in je kleding. De FreshCare+ behandeling houdt je kleding langer fris. Als je geen tijd hebt om je kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.
De intelligente 6th Sense sensoren passen programma’s en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th Sense bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.
De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddelijk stopt in het geval van een lekkage.
De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.
SteamRefresh frist kleding op in slechts 20 minuten: handig voor als kleding niet echt vies is, maar wel een snelle opfrisbeurt kan gebruiken. In deze speciale verfrissingscyclus dringt stoom in de vezels van kleding en verwijdert zo onaangename geuren, ontspant vezels en strijkt kreuken glad. Jouw kleding is binnen 20 minuten weer klaar om te dragen!