Indesit MTWE 81683 W EU Wasmachine Wit
Indesit MTWE 81683 W EU Wasmachine Wit
466,80 389,00 Meer informatie
Aanbieding!

Indesit MTWE 81683 W EU Wasmachine Wit

389,00

-17%

Meer informatie

De Indesit MTWE 81683 W EU wasmachine heeft 8 kg vulgewicht en 1600 toeren. Dankzij energieklasse D en Water Balance Plus technologie wast hij heel zuinig met weinig water en een laag stroomverbruik. Bovendien is het wasprogramma met deze techniek tot wel 35% sneller klaar. Verder heeft de wasmachine verschillende wasprogramma’s voor o.a. katoen, gemengde kleuren wasgoed en sportkleding.
Voordelen van de Indesit MTWE 81683 W EU
* Water Balance Plus: wassen in minder tijd en met minder water en energie
* AutoClean-programma: reinigt en beschermt je wasmachine
* Sport: speciaal wasprogramma voor al je sportkleding
* Mix coloured 40: voor het wassen van gemengde kleuren wasgoed
Indesit wasmachine met 8 kg vulgewicht en Water Balance Plus
Het Cotton 60-programma levert in slechts 59 minuten geweldige wasresultaten voor je wasgoed van katoen op 60°.
Met het Mix Coloured 40-programma wordt je gemengde was in minder dan een uur op een veilige manier doeltreffend schoon. Vertrouw altijd op frisse, heldere kleuren.
Het programma Cotton 40 (katoen 40) is specifiek gemaakt om je wasgoed van katoen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten extra te beschermen.
Het innovatieve Water Balance Plus-programma is gemaakt om de hoeveelheid water, energie en tijd drastisch omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen, terwijl het programma 35% sneller is.
Met het Delay-programma kun je naar eigen inzicht uw wasprogramma’s later op de dag of ’s nachts starten. Stel gewoon het programma in en laat je Indesit apparaat de rest doen.
Het Sport-programma levert uitstekende wasresultaten voor al je sportkleding.
Het Autoclean-programma reinigt en beschermt je wasmachine met één druk op de knop, je hoeft geen reinigingsmiddelen toe te voegen.
De Keylock-functie is gemaakt om te voorkomen dat functies uitgeschakeld zijn voor als het bedieningspaneel per ongeluk wordt aangeraakt. Je nieuwsgierige peuter kan de wasmachine hierdoor niet meer openen of de instellingen wijzigen!