Whirlpool FFBBE 8448 WEV Wasmachine Wit
Whirlpool FFBBE 8448 WEV Wasmachine Wit
586,80 489,00 Meer informatie
Aanbieding!

Whirlpool FFBBE 8448 WEV Wasmachine Wit

489,00

-17%

Meer informatie

De FFBBE 8448 WEV wasmachine van Whirlpool heeft een vulgewicht van 8 kg. De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse C.
Voordelen van de Whirlpool FFBBE 8448 WEV
* 8 kg vulgewicht: geschikt voor gezinnen van ongeveer 2-4 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
* Met Frescare+ van Whirlpool blijft jouw kleding tot wel 6 uur fris in de trommel.
* Met 6th Sense wordt jouw kleding goed beschermd in de trommel.
*
*
8 kg vulgewicht
Voor huishoudens van gemiddeld 2-4 personen, is het aan te raden om een Whirlpool wasmachine te kiezen met een vulgewicht van 8 kilogram. Wordt er vaak een was gedraaid, of is het gezin groter dan 4 personen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een laadvermogen van 9 kilogram of 10 kilogram.
1400 toeren
Vind je het fijn als de was al redelijk droog uit de trommel komt? Dan is de Whirlpool FFBBE 8448 WEV wasmachine met een toerental van 1400 een prima keuze. Met een restvochtpercentage van cira 50%, komt de was al redelijk droog uit de trommel, maar minder droog dan als je zou kiezen voor een wasmachine met 1600 toeren.In de praktijk betekent dit dat het wasgoed langer moet drogen aan de waslijn, of in de wasdroger. Wil je een kortere droogtijd? Kies dan voor een Whirlpool wasmachine met een toerental van 1600.
Freshcare+
Als je even geen tijd hebt om je kleding uit de was te halen is dat geen probleem met Freshcare+ technologie. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat jouw kledingsstukken tot wel 6 uur fris blijven. De trommel blijft zacht doordraaien waardoor de lucht circuleert en kleding fris blijft.
6th Sense
Voor de schone was is de 6th Sense technologie van Whirlpool perfect. De technologie past de draaisnelheid en bewegingen aan op het vulgewicht van jouw wasgoed. Ook zorgt het voor meer ademruimte voor de vezels in de kledingsstukken.
Ontdek meer van Whirlpool (https://www.expert.nl/whirlpool) Bekijk alle Whirlpool wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-Whirlpool)