LG F4V909P2E Wasmachine Wit
LG F4V909P2E Wasmachine Wit
899,00 879,00 Meer informatie
Aanbieding!

LG F4V909P2E Wasmachine Wit

879,00

-2%

Meer informatie

De F4V909P2E wasmachine van LG heeft een vulgewicht van 9 kg. De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A.
Voordelen van de LG F4V909P2E
* 9 kg vulgewicht: geschikt voor huishoudens van ongeveer 3-5 personen.
* Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft deze wasmachine droogresultaat A
* Met AI DD technogie scant de wasmachine het wasgoed en past het programma daar op aan.
* Doe de was binnen 40 minuten, met LG TurboWash.
* Doe twee wassen tegelijk door middel van TWINWash: twee trommels die apart of tegelijk gebruikt kunnen worden.
* LG Steam-technologie haalt 99,9% van de allergische stoffen uit de kleding.
9 kg vulgewicht
Een LG wasmachine met een laadvermogen van 9 kilogram is vooral geschikt voor grote gezinnen, van 3 tot 5 personen. Wordt de wasmachine vaak gebruikt? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een vulgewicht van 10 kilogram. Een groot laadvermogen van 10 kg adviseren wij ook bij een groot gezin of huishouden vanaf 4 personen.
1400 toeren
Ondanks de centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft deze wasmachine toch droogresultaat A en komt de was er dus droger uit dan bij een gewone 1400 toeren wasmachine.
LG AI DD
Doe de was in de wasmachine en de wasmachine doet de rest, ideaal. Met Al DD kan dat. De wasmachine scant de hoeveelheid wasgoed en het soort stof. Met deze informatie wordt het beste programma geselecteerd en in 39 minuten is de was gedaan.
TurboWash
Een snel wasprogramma wordt steeds populairder bij gebruikers van een wasmachine. Tijd besparen doe je dan ook met de TurboWash technologie van LG. Al je wasgoed is volledig gewassen binnen 40 minuten.
TWINWash
Doe twee wassen tegelijk door middel van TWINWash. Zo ben je extra snel klaar. Wasmachines met TWINWash bestaan uit twee trommels. Een grote een een kleine. De kleine trommel is ook geschikt voor het doen van een enkele kleine was.
Steam
LG Steam verwijdert bijna 100% van de allergenen uit je kleding. Steam-technologie wordt automatisch toegepast bij de programma’s voor babykleding en het anti-allergie programma.
Ontdek meer van LG (https://www.expert.nl/lg) Bekijk alle LG wasmachines (https://www.expert.nl/witgoed/wasmachines/_merk-LG)